Over Kubrix


Kubrix BV is een onderneming die kwalitatieve bouwwerken aflevert voor een cliënteel met hoge kwaliteitseisen.
Onze focus is tweeledig: Nieuwbouw en Renovatie. 

Voor beiden takken dragen we een voortreffelijk afwerkingsniveau hoog in het vaandel. We ijveren voor een functioneel en esthetisch doordacht geheel die zorgen voor de perfecte balans tussen comfortabel en duurzaam wonen met oog voor uw budget!

Nieuwbouw


Als projectontwikkelaar leggen we ons toe op het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten.

We regelen alles van het begin tot het eind, zodat de gewenste resultaten behaald worden voor de uiteindelijke koper/huurder. Dankzij onze brede kennis en ervaring inzake bouwkunde & wetgeving en uiteraard een netwerk van betrouwbare experts profiteert de koper/huurder van een doordacht en betaalbaar woonproject met persoonlijke touch.

Renovatie


Bij renovatie ligt de nadruk op het herontwikkelen van een bestaand gebouw, naar de huidige maatstaven en normen.

Bij renovatieprojecten trachten we steeds, waar mogelijk, de karakteristieke eigenschappen te combineren met moderne vernieuwingen. Het betreft steeds maatwerk, en ons vaste team wordt op basis van de specifieke vereisten aangevuld met de juiste specialisten. Ook bij renovatie mikken we steeds op de juiste balans tussen comfort, duurzaamheid en budget!

Bekijk onze realisatiesLopende projecten

U verkoopt een bouwgrond, projectgrond(en), afbraak-en/of renovatiepanden?


Als u een of meerdere gronden / panden bezit die u wenst te verkopen, willen we dit graag bekijken. We verzekeren een correcte prijs met een snelle, efficiënte én discrete afhandeling.

Maak gebruik van ons deskundig advies en plan een bezoek:

info@kubrix.be054 69 39 33
Meer info